Post by compcirhelpkalfja on Mar 9, 2022 4:16:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi palju ressursse ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Fruit Candy 2022 version ▞▞▞
kustub vahepeal liiga palju reklaame
Reklaamid loovad monotoonsuse, mis mõjutab keskendumist mängule ja seetõttu on kaks tähte.
Mulle meeldib mängida ilma sekkumisteta ja reklaame on palju! Aitäh! Kas ma saan nüüd mängu tagasi pöörduda? See on päris vahva mäng, kui selles pole pause. Aitäh veel kord!
reklaamid on naeruväärsed. Liiga palju reklaame. Rikub mängurõõmu ära.Liiga palju reklaame
Väga lihtne ja lihtne
Pärast iga matši saate 2 reklaami, riivige mängu, kuid palju reklaame.
Vaata oma taevatelkide reklaami. See ei sulgu. Ma pean jätkama taaskäivitamist!
Reklaamide üle puudub kontroll, neid ilmub iga minut, palun minimeerige reklaame
Farkle (OhFark) Casual vefn
Algselt võitlesin puuviljade samade värvide ühendamise nimel, kuid mida rohkem ma seda mängu mängin, olen kindel, et suudan seda hiljem pärastlõunal. pidi minema
Liiga palju lisamist, igas etapis vähemalt üks lisa
Olen pettunud, sest olen juba mängu lõpus ja ütleb, et see tuleb varsti, kuid mulle meeldib see mäng, sest seda on lihtne mängida. Loodan, et tasemed oleksid piiramatud.
Sweet Fruit Candy פאזל yop
Mulle meeldis..tänu loojale selle tasuta tegemise eest..erinevalt teistest mängu 3 mängudest ei küsi see mäng jälle raha. nüüd igatsen selle mängimist.
See on hea ja igaüks peab seda proovima, sest see aitab lõõgastuda, sealhulgas põnevil, selle kena nauditav kogemus ja teadmised samade värvide töötlemisest, see aitab ka palju. Selle puuviljade paigutuse ilu paneb mind olema huvitavam, mis see järgmiseks teeb. olla.
Palun olen proovinud seda mängu viimase kahe päeva jooksul alla laadida, kuid seda ei saa alla laadida. See on ootel. Palun aidake mind alla laadida
mäng on väga huvitav, kuid rakendus oli täis reklaame
Sweet Fruit Candy פאזל egl
Ma ei saa koera toita ja jätkan selle teise mängu reklaamile ei ütlemist, seega kustutan mängu, sest kui ma tahtsin koerte toitmise mängu, siis olen alla laadinud 1
Teie mäng hangub ja sunnib teid taaskäivitama. Annaksin sellele 5 tärni, kui lahendaksite probleemi Meil kõigil on palun
Kena rakendus, kuid sellel mängul on palju lisasid ja sellel rakendusel on ka palju lehti, kui ma näen, ei olnud lehed lõppenud, nii et kuidas me mängu lõpetame. Karu juhendab teid, aga kui ma jõuan 9. tasemele, hakkab karu näljane, ta tahab burgerit süüa 😂. Aga , Seal on taimer Feed Him Burgeri jaoks , Mida , Taimer lihtsalt Feed Him Burgeriks 😶. Aga tore, kui õige viljapaari leidmiseks kulub rohkem aega, juhendab see mäng teid 😍. Kuid see rakendus pole nii hea.
Olen vanem, kellele meeldib 3 mängu. Minu arvates oleks see lastele suurepärane mäng. Reklaamid on, aga oste pole. Reklaamid on enamasti muude mängude kohta.
Väga halb mäng halb graafika See on liiga igav
See on lõbus mäng, kus pole survet osta võimsusi jne.jne.
Kõik reklaamid. Jõhker mängida......
Jõudsin tasemele 1600 ja ma ei pääsenud teistele mängudele juurde (nt 1601 jne) Selle ikoon oli peidetud rohelise tapeedi taha ja sa võisid ainult mängu 1600 edasi mängida, mitte õnnelik!!!! Tuli mäng uuesti laadida ja uuesti alustada
Sweet Fruit Candy Hlavolamy auy
Liiga palju reklaame. Peale selle suurepärane mäng.
See mäng on väga lihtne ja mulle meeldib see väga.
Liiga palju reklaame. See on tüütu.
Kena mäng, kuid täis reklaame, ma vihkan reklaami
Pärast iga taset rikuvad reklaamid mu tuju. See on nii ärritav.
Halb on see, et kui mängus näidatakse rohkem tähte, siis tasemel näidatakse vähem tähte, mida mängus näidatakse.
Mulle meeldib see gm, kuid kaks palju lisavad palun värskendust...
liiga palju lisasid!
Sweet Fruit Candy Hlavolamy auy
Sellel on ainult 1600 taset... ja uues värskenduses tüütud reklaamid 😏
Sweet Fruit Candy פאזל egl
Hea laste mäng
See on väga armas ja naljakas mäng. See on väga tore, ma tean, et neid on nii palju, kuid saate mängida võrguühenduseta. Võrguühenduseta selles mängus pole lisandeid
Lisa pärast iga etappi..ei mingil juhul..see on nii ärritav..desinstallitud
Ma saan aru, et reklaame toetatakse, kuid see on hull, et reklaame on rohkem kui mänge. Ära raiska oma aega.
Liiga palju reklaame. Need segavad tähelepanu ja vähendavad mängu väärtust.
See on hea, kuid see on ainult mõistatusi, ei ole midagi muud, kas saate teha mõned hinded. Aitäh.
Level 1600 aga ikka ootan uusi leveleid😂😂
Mul on kaks tärni, aga see mäng on väga tore
See on OK mäng. Sa ei teeni mingeid preemiaid, mis mulle ei meeldi
kena mäng, aga liiga palju reklaame
Kerge lihtne ja vähem aeganõudev.
Ma ei saa enam ühtegi oma mängu mängida, kuna on kuulutus raseeritava seljajope kohta. Seda ei saa tühistada. Nii et ma ei saa mängida. See on kõigi minu mängude jaoks. Tegemist on jope kuulutusega
Ammm, ma armastan seda mängu, aga ma arvan, et sa peaksid natuke lisama, et mäng huvitavamaks muuta, tead küll, aga mulle meeldib see mäng tnx bye🤩🤩🥰
Mäng ise on kena, kuid vahepeal on liiga palju reklaame
Mulle meeldib mängu lihtsus. See julgustab mind edasi mängima. See on lõõgastav. Tavaliselt kustutan need, mida peate ühe taseme ikka ja jälle mängima. Aitäh
lõpetage selle mängu mängimise ajal reklaamidega. Minu andmed pole isegi sisse lülitatud, kuid iga minut tuleb uus reklaam mxm.🤬