Post by compcirhelpkalfja on Mar 9, 2022 4:07:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda traucējumu resurss ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Problēmas ar spēļu servera savienojumu... ikreiz, kad mēģinu spēlējot, lietotne drīzāk avarē vai atvienojas... bet tad tā tik un tā atņem monētas. Ja tas tiks novērsts, esmu gatavs spēlēt vēlreiz.
Laba bērnības spēle, līdzīga datora versijai, kuru spēlēju bērnībā. Labi un konsekventi pasākumi. Nav nepieciešama īsta nauda, lai gūtu priekšrocības spēlē. Netērē laiku. Paldies.
Novērtēts ar 1 zvaigznīti... ir pagājis apmēram gads, kopš tā iznākšanas. Spēle joprojām ir pilna ar tiem pašiem bs. Klusie nervi uz mobilajiem tālruņiem. Nav caurspīdīguma starp spēlētājiem un izstrādātāju. Ir tikai 3 mobilie tālruņi, kas jums jāizmanto, ja vēlaties uzvarēt. Visiem augsta ranga spēlētājiem ir viens vai divi no tiem. Citas tvertnes nav dzīvotspējīgas milzīgo nūdeļu bojājumu dēļ. Nevar konkurēt, ja jūsu mobilais tālrunis vienā kadrā ir lieliski no 200 pret 250 līdz 300+. Viņiem parastais šāviens ir SS. Spēle ir joks.
Lietojumprogramma netiks palaista pēc pēdējā atjauninājuma.
turpina atjaunināt, lai gan ir rakstīts, ka "atjaunināšana pabeigta". tāpēc galu galā, tā kā tas tiek atkārtoti atjaunināts, es nesaņēmu iespēju spēlēt spēli. es beidzot to atbloķēšu.
Es nemāku spēlēt. Es to ievietoju, bet tas turpina teikt, ka man ir jāatjaunina pat pēc atjaunināšanas pabeigšanas.
lūdzu, atjauniniet, ja līnijas problēma ir problēma..nevar atkārtoti izveidot savienojumu ar to pašu spēli..pls..gunbound 2008
GunboundM Stratégie cqr
šī spēle ir tikai nobiedējusi mazas meitenes, kuras pat nevēlas spēlēt citu spēli. tagad lielākā daļa spēļu, pret kurām mēs spēlējam, ir pārsvarā roboti. tie ieslēdzas un pēc tam maina leņķus. kā jūs varat noteikt, vai tas ir robots. spēle gāja klibs un joprojām ar D / C problēmas nav noteikt vispār. atinstalēšana.
Lieliski lielgabalu stili var palīdzēt spēlēt aizraujošu spēli lietotnē. Man patīk šī spēle.
alise/heal nozagt prasmes iemiesojumu tik nelīdzsvarots. Kāpēc visas citas prasmes var izmantot tikai vienu reizi, bet šīs prasmes tā nav. Mobilie bojājumi un HP arī ir atpalikuši .. kāpēc izmantot zemu ZS/bojājumu mobilo, kamēr pastāv augsts ZS/bojājums? katrs labākais spēlētājs tikai izmantos konkrēto mobilo tālruni.. es pārtraucu spēlēt šo spēli, līdz nāks bilances atjauninājums.
Mazliet atkārtojas
Geometry Dash SubZero Arkaadmängud qwh
Mačs nav līdzsvarots jaunajam spēlētājam.
nebeidzas šai spēlei, bet es ceru, ka radīs citu iespēju iemiesojumam, piemēram, aurai vai spārniem šiem varoņiem. ES mīlu šo spēli. ^_^ paldies, ka izdevējam vienmēr ir šī spēle.
SLIKTS KONTROLERIS! Tas ir labs vecai spēlei, bet, sasodīts, kontrole ir tik slikta!!! Daudzas reizes es kritu garām, viltojot, noklikšķinot uz vilkšanas pogas, lai šautu ar pārvietošanas pogu!!!! Uzklausiet manus vārdus: JUMS JĀMAINĀT PĀRVIETOŠANAS POGU (LABO-KREISĀ) POZĪCIJA UZ EKRĀNA APAKŠU! AR VISĀM UGUNS UN PRIEKŠMETU POGĀM. VAI VISMAZ TĀLU NO VELKŠANAS POGAS. Atvainojiet, bet man pietika ar šo trako kontrolieri.
Tas ir ceļš uz P2W, jūs ieguvāt MM ar rangu daudz augstāk par jums, kas var viegli nogalināt manu transportlīdzekli 1 pagriezienā un var tikt galā ar 400 bojājumiem tiešā triecienā, neizmantojot priekšmetu, savukārt mans transportlīdzeklis nodara tikai 150 bojājumus katrā pagriezienā un 700 ZS.
Lūdzu, pievienojiet citus veidus, kā papildināt dārgakmeņus, piemēram, maksāt par Coda veikalu un septiņām vienpadsmit tirdzniecības vietām. Šeit Taivānā ir grūti iegādāties šādus dārgakmeņus. Paldies jau iepriekš.
Es tev iedevu 2 zvaigznes. Vai varat man iedot 200 dārgakmeņus par 5 zvaigznēm? 😅
spēles veidošana... nelīdzsvarotībai ir vajadzīgi vairāk uzlabojumu izstrādātāju.. un jāpievieno vairāk meklējumu, lai nopelnītu dārgakmeņus.. jūsu dārgakmeņi ir par 10 reiz augstāki nekā citu spēļu apvalki.. šeit izstrādātāji ir pārāk biznesa domājoši.
Stulba spēle. Pēc lietotnes atjaunināšanas spēle tikai turpina atjaunināt, un pēdējā % kļūdās. Tā notika 10 reizes... izniekots laiks un dati.. Tāda potenciāla izniekošana
GunboundM Стратегии unh
GunboundM સ્ટ્રેટેજી ovf
Būtu 5, bet es uzskatu, ka 2 pret 2 ir nelīdzens starp citiem, jo es varētu būt koksne 3, un es cīnos pret bronzu 1 un augstāku, mēģināju tajā iesaistīt savu draugu, bet viņš zaudēja drosmi par to, ka viņš bija. cālis un cīņas bronzas un sudraba pakāpes. Tas tikai apgrūtina jaunpienācēju darbu.
Es piešķiru 2 zvaigznes, uzlaboju draugu sarakstu tiešsaistē. ja spēlē vai vestibilā. un, lūdzu, līdzsvarojiet spēles kaujas sistēmu. Tas ir negodīgi, lai Biginer cīnītos ar augstu rangu. Negodīgi iemiesojums. tvertne ar mājdzīvnieku + pilnas jaudas dārgakmens.
Es nevaru spēlēt spēli. Vienmēr lūdz man atjaunināt spēli, lai gan es to jau atjaunināju.
Spēle liks jums doties uz tirgu, lai saņemtu atjauninājumus, jo jūs nevarat turpināt, taču nav ko atjaunināt. Spēle tiek atinstalēta tūlīt un nevienam neieteikšu.
pārsteidzoša spēle, bet spēle ir pārāk sasodīti nestabila! katrā sasodītā spēlē atvienojas 2 no 5 reizēm. Tas mani tracina!! Lūdzu, novērsiet šo problēmu
Lūdzu, izlabojiet mača spēli. Novietojiet to pašu līmeni pret to pašu līmeni.
ļoti slikti atjaunināt..
Atbilstoša sistēma ir joks.. Uzliek koka āmuru ar pūķiem un dimantiem, kas ir daudz uzlaboti ar mājdzīvniekiem, iemiesojumiem un mobilajiem tālruņiem. Nekad netērēšu naudu, kamēr tas nav novērsts 😨😤😤
Servera savienojuma dēļ varu dot tikai 3 zvaigznes. It īpaši, ja grasāties uzvarēt, bet pēkšņi rodas problēmas ar servera savienojumu. Un jūs pēkšņi pametāt.
joprojām nevar to panākt. izmantojot Samsung A9, un es jau esmu atjauninājis spēli, izmantojot Google Play, un spēlē tas liek man lejupielādēt atjauninājumu līdz 3 reizēm, un tas joprojām nevar palaist pēc atjauninājumiem. un ir nepārtraukti dod man c 500 010 kļūdu vai kaut ko citu. Es jau mēģināju lejupielādēt tā atjauninājumus, izmantojot datus un wifi. kāda kaitinoša spēle. tas vienkārši nevar palaist.
Tas vienkārši nav tas pats, kas bija agrāk. Man patīk oriģinālais ierocis. Šī ir sekla ēna. Mobilajos tālruņos praktiski nav nekādas lietderības (Icebot izmanto, lai samazinātu aizsardzību), padarot visus tos šāvienus būtībā vienādus - rakt vai sabojāt. Pretinieku iemešana bedrēs neko nedod, jo katram botam ir 150 grādu uzbrukuma rādiuss — visiem ieročiem. Cakebot tagad teleportē mērķi uzbrukumam, nevis velk to. .... Īsāk sakot, šī spēle pēc 2 dienām kļuva garlaicīga. Šeit trūkst oriģinālā Gunbound šarma.
lieliska un sabalansēta spēle... noteikti ir tā vērta. dārgakmeņu cena patiešām varētu nedaudz pazemināties. 😘😅😅
Iegūtās dārglietas nav redzamas izlasē, ko izmantot. dārgakmeņu skaita kopsavilkums katrai krāsai parādās ekrāna labajā pusē, bet galvenajā lodziņā nav dārgakmeņu, kur tos var atlasīt lietošanai. un man jau ir daudz dārglietu! lūdzu, pārbaudiet manu kontu. tas tiešām ir NEĒRTĪGI