Post by compcirhelpkalfja on Mar 9, 2022 3:52:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake vse ▞▞▞
▞▞▞ LifeAfter: Night falls 2022 version ▞▞▞
Igra je odlična in želim jo znova namestiti, vendar ne želim porabiti 3 ur igre v vadnici. Prosim, naj bo krajša! Vso srečo in vse dobro ti želim!
Ena najboljših mobilnih izkušenj, ki sem jih imel, pameten človek, lahko ti fantje naredijo igro zelo gladko, pošteno igro. Toda kot običajno imam občutek, da so cene visoke, mislim, da bo veliko ljudi tam zunaj, ki ne bodo porabili niti penija in morda nehajo igrati zaradi cen. Ne morem razumeti, zakaj stroški ne morejo biti razumnejši, tako da veliko ljudi porabi denar, da je bolj smiselno. Vsekakor bi priporočal igro
Pri igrah za Android je to precej impresivno. Odlična grafika v okolju odprtega sveta. To je razočarano zaradi časa delovanja strežnika. Ko gradite svoj inventar, strežnik izklopi. Nato se znova poveže, ko vas napade zombi. Poskušate zagnati, vendar se strežnik znova povezuje. Ko ste spet na spletu, ste mrtvi. Potencialno odlična igra razočarana zaradi igralnosti in slabe podpore strežnika.
Zamuja in jeclja kot hudič. SD820 s hladilnim sistemom po meri ne zmore, več kot 500 gigaflopsov GPU adreno 530 ne zmore.
Neverjetna zombi igra z odprtim svetom. Ta igra je sanjska zombi igra za mobilne igralce. Edine težave, na katere sem naletel, so: 1. Napake, vsake toliko moram znova zagnati aplikacijo. 2. Včasih sem zmeden, kaj naj naredim naprej, ker cilj misije ni dovolj jasen. Morate ga narediti bolj vidnega.
Igranje je izjemno, z možnostjo, da plačate majhen znesek denarja v zameno za veliko vrednost, ali če ne želite plačati ničesar, potem niste prisiljeni, saj obstajajo načini, da se še vedno splača. izkušnje. Priporočili bomo
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Santai otho
PONAVLJAJO SE, TRAJTE ČAS Ja, sprva je bilo zabavno, potem pa so samo ena naloga za drugo in igra ni dosledna. Oblačila so preveč čudna, da bi bila skladna z igro zombi apokalipse. Da ne omenjam veliko 666 videnih v igri, tako da....
Najboljša ENA igra, ki sem jo kdaj igral, ima dobro in slabo stran, slaba stran je ta, da podjetje preprosto prisili ljudi k plačevanju in to sploh ni pošteno, ker večina igralcev ne more kupiti predmetov ali oblek, ki so jim všeč, ker lahko dobimo redke predmete s hranili, kaj pa tisti, ki ne morejo plačati, pohištvo, obleka, vreča za srečo, "box" vse pri federalcih, zakaj? Prosim, malo se osredotočite tudi na nekatere ljudi, ki ne morejo plačati, ne dajajte vsega na krmo, prosim, bodite pošteni, hvala.
Odlična igra!! Pošteno in zabavno igrati igre, ki niso plačane za zmago, kot večina mobilnih iger. Toliko je za početi in raziskati! Rekel bi, da je najboljša mobilna igra s tako ogromno vsebino. Obožujem to! Kar tako naprej fantje
Obožujem igro, vendar je zaradi zamika včasih ni mogoče igrati
Igra je odlična, a čez nekaj časa postane dolgočasna. Edina težava, ki sem jo dal, so taborne vaje. To bi moral biti sposoben narediti sam, ker je bilo dovolj enostavno.. Nihče v mojem taboru si tega nikoli ne želi igrati. Drugič, igro bi morali narediti bolj realistično, če bi lahko imeli v njej tudi družino. Veliko bolj zabavno bi bilo ustaviti zombije, napadalce in živali iz svojega doma in iz varnosti vaših družin. Prosimo, dodajte to. Bilo bi bolj strašno, težje in bolj zasvoji
To je odlična igra, vendar bo hitrost napredka nagradila le ljudi, ki nimajo drugega za početi v svojem dolgotrajnem življenju. To je to!
Zelo osupljiva grafika! Izgleda kot računalniška igra in sploh ni oglasov! Čeprav sem ocenil 4 zvezdice le zato, ker nalaganje igre traja predolgo :/ Je pa res dobra!
Igra je zabavna, vendar je preslabo optimizirana, postavite drsnik, ki znižuje grafiko drugih igralcev. Želim, da bi svoj lik videl s srednjo do visoko grafiko, drugi igralci pa z nizko grafiko ali uvedli možnost maske, ki onemogoči naslove. možnost spodnje meje gledanih igralcev sploh ne deluje. Dajte nam možnost, da ne vidimo psov, ker igra preveč zaostaja, ko delamo mistike. Dajte nam tudi možnost, da zmanjšamo učinke, saj je 30 bazenov strupov in 50 dmg buff bazenov blizu 20 igralcev preveč zaostajanje.
Dolgo sem igral to igro (Lvl 62), potem piše, da moram namestiti najnovejšo različico... Mislim, da veš kaj sledi! No, kaj veš, ne dovoli mi, da prenesem in namestim najnovejšo različico! Reči, da sem res jezna, je veliko podcenjevanje. Ali obstaja kakšna pomoč ali podpora? Ne, hočejo samo tvoj denar ...
Dobro je, če ne dobi dovolj. Posodobitve
Počakaj malo. To ni originalna igra Life After. Izvirnik ni na voljo po vsem svetu in ime podjetja je Netease games. Je to nekakšen izpad.?
na splošno je dobra igra, vendar se vse zlomi na preprost način ... in je ni mogoče popraviti .... v splošnem sledi logiki, da je brezplačen za prenos in ni tako brezplačen za igranje!! kot vse igre v naših dneh .... otežujejo stvari in te prisilijo, da jim plačaš klasično ...
Najboljši RPG tam, se počuti kot računalniška igra, brez avtomatskih bitk, ni treba p2w, brez neprijetnih oglasov, skoraj kot v nebesih. Če sem iskren, potrebuje več personalizacije karakterja. Rad bi videl več obrazov in osebnosti
LifeAfter: Night falls Seiklusmängud yvn
Samo najboljša igra vseh časov.. ne prenehajte, naredite to boljšo igro.. ponosen na U, izdelovalca iger..zamiki zelo pokvarijo izkušnje..
LifeAfter: Night falls Phiêu lưu ewgt
1starMissing: Prosim, da to naredite na 2,1 MB 2StRmissing:Ime igralcev ni ID
LifeAfter: Night falls Phiêu lưu ewgt
Zelo lepa ideja, a zdi se, da je treba igro še dokončati: vidno polje bi bilo treba povečati, morda omogočiti različne ločljivosti, komponente v uporabniškem vmesniku bi bilo treba urejati
Dobra igra, vendar malo zaostaja
Nekajkrat se zruši, vendar na splošno gd igra
Popolnoma prijetna, ena najboljših iger, kar sem jih kdaj igral na pametnem telefonu, a če nimate velikega zaslona (mislim več kot 6 palcev), je precej težko komunicirati z vsakim gumbom, ne da bi pomotoma pritisnili še enega. Morda bi lahko pomagala implementacija podpore za igralno ploščico. Do tega dne ostajajo 4 zvezdice.
Prenesel sem igro in odšel v mesto, vendar je bila napaka in me ni prepoznalo, da bi dokončal misijo, odlična igra, zelo dobro zasnovana in dobra grafika, vendar sem jo obtičal zaradi težave. S spoštovanjem
Imam težavo, na dogodku mistično bitja vsakič izgubim povezavo, čas ponovnega nalaganja se ponavlja, dokler pošast ni premagana, prosim rešite. Hvala
LifeAfter: Night falls Macera Oyunları uba
STREŽNIK PREKLJUČEN NE MOGEM SE PRIJAVITI V IGRO V TEJ IGRI SE VEDNO PREKONČA. TUKAJ PLAČUJEM ,. ZA SVOJ ZNAK POTROŠIM VELIKO KREDITOV FED .. VAŠA OBVEZNOST JE, DA STE RAZVIJATELJ, DA ODPRAVITE TEŽO... ZA VAŠO STORITEV PLAČAMO Z DOPLAČILO, ZATO OPRAVITE SVOJE DELO
LifeAfter: Night falls Seiklusmängud yvn
Lepo je
Zabavna igra, ki hitro postane zasvojenost. Nekatere misije so včasih zmedene, vendar sodelovanje in svoboda raziskovanja nadomestita nekatere pomanjkljivosti. Za hitro napredovanje morate plačati, vendar če ste pripravljeni vložiti čas, se splača igrati.
Dobra mobilna igra. Par težav z buggy. Na misel vam pride, ko živite z nekom, ni mogoče uporabiti klopi, medtem ko vaš sostanovalec išče predmete v hišnem skladišču. Mogoče tudi kakšna možnost sortiranja ali samodejno polaganje iz vrečke.
Первую неделю вы будете офигивать od vsebine. Spustite 1-3 mesece igre, boste izvedeli. Vsë se svodi k rutini in ežednevnim enakovim dejanjem. Begal v top klane. Ruteam, privet! Vse, kdo do sih v igri, вы psihi ). Kto spustil v igro več 5k rubljev - psihi v dvojni )).
Predrago, skoraj nemogoče dobiti dobro fuzijo ali predmet dogodka brez plačila, razen tega, da je igra odlična, veliko dela in odlična zabava
Edini razlog, zakaj nisem dal 5 zvezdic, je, da veliko mojih prijateljev ne more prenesti te igre... Mislim, da je to zaradi različnih mobilnih telefonov... Prosim, odpravi to težavo, želim se igrati s prijatelji 😭😭😭
Dobra igra, kampi morajo biti cenejši in manj ljudi, zato bi bilo igranje s prijatelji veliko boljše, sicer bi uživali
Ni slabo, niti ne tako dobro, PUBG s še več zombiji....😵
Odlična grafika in mehanika preživetja. Ne P2W in veliko vsebine, s katero boste vsak dan zaposleni. Druženje je eden od vidikov te igre. Čas gradnje in izdelave ni smešen v primerjavi z drugimi igrami. Naredite svojo hišo in jo prilagodite svoji srčni želji. Funkcije, ki jih želim: Google translate v igri in možnost obdarovanja pohištva prijateljem, ki sem ga kupil. Pogosta vprašanja za nove igralce.
To je odlična igra, ki jo resnično uživam, ko jo igram po dolgi poti v službi, vendar kontrole niso tako dobre.Izbral sem svoj certifikat, a ko sem kliknil na drug talent, se je plačalo za tistega, ki ga nisem želel, tako da sem zdaj obtičal z loggerjem :') pri vsem skupaj nisem imel veliko težav
Zelo dobra igra, vendar so razvijalci požrešni in možnosti za gatcha skorajda ni, zato od gatcha ne pričakujte veliko. In ni podpore za joypad, ne pričakujem je za menije, ampak jo vsaj implementiraj za boj in gibanje! Všeč mi je igra in lahko trdo zmeljete skoraj vse, kar potrebujete, in to je tisto, zaradi česar je bila ta igra odlična zame 5 zvezdic, če dodate bojno podporo za joypad
Iščem aktivne igralce iz Slovenije in drugo za moj kamp Bounty Hunters,server SandCastle.Kdor hoče,naj mi na nick MarkoSLOve pošlje ZS,mu pošljem invite.
Pozdravljeni, res mi je všeč igra LifeAfter, vse je popolno, vendar so naloge težke in tudi vse je drago. Prosimo, olajšajte iskanje in znižajte cene. In nisem dal 5 zvezdic, 2 zvezdici za te stvari. Hvala vam.
Razvijalci so se odlično potrudili pri pokrivanju številnih odličnih vidikov igre! Uredi: Preveč mikro transakcij. Moja ocena se je s 5 zvezdic spremenila na 3 zvezdice, ker je igra postala P2P (Plačaj 2 igraj), morate zdaj plačati denar za formule, sicer bo igra pretežka in boste izgubili zanimanje. Oprema GACHA Evolution je popolnoma uničila igro!!!
Ogromen potencial, a izjemno neizbrušen. Tega zgodnjega dostopa niti ne bi imenoval. Igra temelji na kupljenih sredstvih, kar ni problem, vendar je zemljevid videti res napol dokončan. Prizori pogosto skočijo na ciljne položaje, postavitve ne morete spremeniti, ravnotežja skoraj ni (zombijem lv10 se lahko srečate kot začetnik), grafika je povprečna, tutorial in zgodba nadležno neuporabna. Spet ni veliko tovrstnih iger, a še zdaleč ni izdelek za izdajo.
Hej, prosim popravite težavo, ki mi daje sporočilo o napaki [OR-PMSA-35], ker se to sporočilo pojavi vsakič, ko poskušam nekaj kupiti !!! V igri ne morem kupiti ničesar 😕 LOL
igra tako počasi raste
Želim si, da bi se s to igro srečal prej. V njem sem preživel 5-6 ur in res je prijetno igrati, pa tudi ne toliko o plačilu za zmago. Vendar me malo spominja na mešanico 'zadnjega dne na zemlji' in pubg mobile, vendar je navsezadnje brezplačen in res odličen. Priporočite!
Ne razumem, v čem je zmešnjava, namestil sem to igro in jo igral dve minuti, preden so se začele hrošče.. angleško besedilo, uporabljeno v igri, je vložilo malo truda ali pa nič, zaradi česar je igra ena najbolj neumnih, kar sem jih kdaj igral .. in zgodba je neverjetno dolgočasna.. mislil sem, da je to preživetje v odprtem svetu.. dejansko temelji na misiji..odstranjen in ne priporočam... Oh, in zvočni učinki.. moje kolo zveni bolj kot pretepen star tovornjak.. toliko dela je potrebno ..👎
Je lagy in nekako Anyonning